Hoe houd ik mijn kleur mooi?

Hoe houd ik mijn kleur mooi?

Je hebt jouw haar laten kleuren in een prachtige kleur, maar hoe houd je deze mooi?

Jouw kleur heeft de meeste houdbaarheid als jouw haar gezond is. Bij poreus haar blijven de haarschubben (gedeeltelijk) open staan waardoor jouw kleur een minder goede houdbaarheid heeft en je het dus sneller uitwast. Een sterke basis: Goede shampoo, Goede verzorging. 

Colour shield shampoo 

Een milde gebalanceerde shampoo die de natuurlijke PH-waarde herstelt en een beschermlaag legt over het haar waardoor je kleur minder snel vervaagt. 

Colour shield treatment

Een kalmerende conditioner met kamille voor gekleurd en-of beschadigd haar die intensief het haar verzorgd en de haarschubben afsluit voor een langere houdbaarheid. 

Om jouw haarkleur op te frissen en tegelijkertijd te verzorgen heeft NATULIQUE mooie verzorgingsproducten met sterk kleurpigment De PPD en PTD vrije colour refreshers. De colour refreshers zijn er in de kleuren Extreme silver, Intense copper, Anthracite en Mahogany. 

De Extreme Silver Refresher neutraliseert onmiddellijk ongewenste gele tinten en ongewenste grijstinten, waardoor er koele, as tinten ontstaan op blond haar.

De Anthracite Refresher voegt een koele as en antraciet tint toe aan grijs haar voor een intense donkergrijze look. Neutraliseert onmiddellijk ongewenste gele tinten en zorgt voor een effectieve dekking van grijs haar, waardoor een donkergrijs, assig effect op blond haar ontstaat.

De Intense Copper Refresher herstelt de kleur levendigheid en diepte voor zowel bronzen, koperen en karamel tinten.

De Mahogany Refresher versterkt de onderliggende prachtige diepe levendige tinten, ideaal voor donkerbruine, chocolade-, mokka- en kastanje kleuren.

Gebruiksaanwijzing: Breng de rijke voedende crème aan op handdoek droog haar en laat 5-10 minuten inwerken op gekleurd haar en 15-20 minuten op niet gekleurd haar. Spoel uit tot het water helder is. Dit product is flexibel in gebruik; het kan bijvoorbeeld worden toegevoegd aan de Silver Conditioner voor extra kleurpigment.