NATULIQUE

Beter voor jou, de dieren en de planeet.

Illustration

Natuurlijke haarkleuring

De professionele haarkleuringen van NATULIQUE zijn gebaseerd op gecertificeerde biologische natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloempitextract, jojobaolie en abrikozenpitolie. Door deze unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten is de haarkleuring aangenaam in gebruik en bevat het minder chemicaliën.  

Cruelty free

Bij NATULIQUE zijn ze van mening dat er geen enkel dier zou moeten lijden onder de schoonheid van de mens. Daarom worden bij NATULIQUE de producten niet op dieren getest.

Producten

NATULIQUE beschikt over een ruim assortiment van verzorging en stylingsproducten. Alle verpakkingen zijn volledig afbreekbaar. We helpen je graag met het vinden van het juiste product!

Over NATULIQUE

NATULIQUE heeft een gemiddelde van 95%-100% aan Biologische en natuurlijke ingrediënten

Bij NATULIQUE streven zij naar een toekomst waar haarstylisten hun beroep kunnen uitoefenen zonder hunzelf, de klanten en de aarde te schaden.

De ongeëvenaarde kwaliteit van NATULIQUE Professionele Haarverzorgingsproducten is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen. Bij NATULIQUE kunnen zij natuurlijk niet met alle eer strijken, een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerd Biologische en Natuurlijke Ingrediënten in onze producten spreekt voor zich.

Illustration
  100% Ammonia vrij
  Cruelty free
  Met natuurlijke ingrediënten

Bio Active Repair System 

Een revolutionair 3 stappen systeem voor het repareren, herstellen en heropbouwen van het haar. Met als resultaat: glanzend en sterk haar

Illustration

0- Was jouw haar met NATULIQUE shampoo 

Reinig het haar voordat je begint met jouw favoriete NATULIQUE Shampoo naar keuze

1- Hair Bond Intrinsic Additive (salon only)

NATULIQUE 1 Hair Bond Additive is de eerste stap in het BioActive Bond Repair System dat het BioActive Complex bevat.

Het brengt de interne structuur van het haar terug naar een natuurlijke staat en behoudt kracht en gezondheid, terwijl het de soepelheid van het haar teruggeeft. Met een milde en frisse geur is het de perfecte eerste stap om verbroken verbindingen te herstellen.

2-Hair Bond Strengthener (salon only)

NATULIQUE 2 Hair Bond Strengthener is de tweede stap in het BioActive Bond Repair System. Dit is een zeer geconcentreerd herstellend en versterkend masker. Het BioActive Complex vermindert haarbreuk en geeft glans, gladheid en intense hydratatie. Deze stap voegt ook plantaardige keratine toe en maakt nieuwe verbindingen in de binnenste cortex van het haar.

3-Hair Bond Intrinsic Maintenance (at home)

NATULIQUE 3 Hair Bond Maintenance is een masker dat de resultaten van de salonbehandeling (stap 1 & 2) verlengt en gezond en glanzend haar geeft. 
Deze laatste stap zorgt als wekelijkse thuisbehandeling voor sterke verbindingen in het haar, waardoor het haar optimaal gezondheid en glanzend blijft.

Veel gestelde vragen

 • Kan je met de producten van NATULIQUE het haar ook blonder kleuren?

  Ja, dat kan! NATULIQUE heeft een ammonia-vrije whitener waarmee het haar ontkleurd kan worden. Doordat de whitener vrij is van ammonia is het een minder agressief product en zal het haar minder beschadigen als bij reguliere merken. 

 • Zijn de producten van NATULIQUE vrij van (natuurlijke) parfum?

  Niet alle producten zijn vrij van (natuurlijke) parfum. bij NATULIQUE hebben zij wel een parfum-vrije shampoo en leave-in conditioner spray. 

 • Worden de producten van NATULIQUE op dieren getest?

  De producten van NATULIQUE worden niet getest op dieren en zijn dat ook nooit geweest, daarmee draagt NATULIQUE bij aan het dierenwelzijn. 

 • Hoe weet ik welk product bij mij past?

  Om erachter te komen welke producten bij je passen kun je altijd langs komen voor een advies gesprek in de salon, dan kijken we samen wat het beste bij jouw haar past. 

 • Zijn alle producten van NATULIQUE vegan?

  De meeste producten van NATULIQUE zijn certified vegan. Echter zijn er enkele producten waarbij gebruik wordt gemaakt van peace silk (uitleg hierover kun je vinden op de blog pagina) of lanoline, hierdoor zijn deze specifieke producten niet vegan. Wat goed is om te vermelden is dat NATULIQUE altijd bewust is van het dierenwelzijn, dus de ingrediënten worden op humane manier verkregen. 

 • Waar kan ik de producten van NATULIQUE kopen?

  De producten van NATULIQUE kun je enkel kopen bij professionele salons of via de webshop www.shop.calmhairlounge.nl