NATULIQUE

Beter voor jou, de dieren en de planeet.

Illustration

Natuurlijke haarkleuring

De professionele haarkleuringen van NATULIQUE zijn gebaseerd op gecertificeerde biologische natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloempitextract, jojobaolie en abrikozenpitolie. Door deze unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten is de haarkleuring aangenaam in gebruik en bevat het minder chemicaliën.  

Cruelty free

Bij NATULIQUE zijn ze van mening dat er geen enkel dier zou moeten lijden onder de schoonheid van de mens. Daarom worden bij NATULIQUE de producten niet op dieren getest.

Producten

NATULIQUE beschikt over een ruim assortiment van verzorging en stylingsproducten. Alle verpakkingen zijn volledig afbreekbaar. We helpen je graag met het vinden van het juiste product!

Over NATULIQUE

NATULIQUE heeft een gemiddelde van 95%-100% aan Biologische en natuurlijke ingrediënten

Bij NATULIQUE streven zij naar een toekomst waar haarstylisten hun beroep kunnen uitoefenen zonder hunzelf, de klanten en de aarde te schaden.

De ongeëvenaarde kwaliteit van NATULIQUE Professionele Haarverzorgingsproducten is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen. Bij NATULIQUE kunnen zij natuurlijk niet met alle eer strijken, een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerd Biologische en Natuurlijke Ingrediënten in onze producten spreekt voor zich.

Illustration
    100% Ammonia vrij
    Vegan
    Cruelty free
    Met natuurlijke ingrediënten